Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 10 common:people_all_forms

Робота природничого гуртка

Date: 4 лютого 2021 о 18:44
16 views

Одним із пріоритетів та напрямом діяльності суспільства є екологічне виховання школярів, яке має здійснюватися в першу чергу через освітнє середовище школи. Недарма екологічне виховання визнане одним із найважливіших напрямків діяльності ЮНЕСКО, увагу на ньому закцентовано у змісті Національної доктрини розвитку освіти України ХХІ століття та інших нормативних документах світового та національного рівня.
Екологічна робота в гімназії проводиться систематично впродовж навчального року. Учні беруть активну участь не тільки у екологічних заходах гімназії, але й у заочних обласних та Всеукраїнських екологічних конкурсах. Саме зацікавленість учнів, хороша мотивація та творчість допомогли отримати багато призових місць нашим вихованцям за результатами роботи у 2019-2020 навчальному році.
Так у 2019 році члени природничого гуртка під керівництвом вчителя біології Веремейчук Т.А. здобули ІІІ місце в обласному конкурсі на краще проведення природоохоронної роботи серед учнівської молоді і були нагороджені Почесною грамотою Президії Рівненської обласної організації Українського товариства охорони природи. Також здобули перемогу у ХІІІ Міжнародному екологічному конкурсі «Метелики-німий шедевр природи», на якому заклад освіти представляла учениця 7 класу Борщівської гімназії Люлька Анастасія (керівник Веремейчук Т.А.), І місце у ІІ етапі цього ж конкурсу в номінації «Екологічна сумка» посіла учениця 3 класу Борщівської гімназії Власюк Софія (керівник Веремейчук Т.А. У Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Зоологічна галерея» учениця 9 класу Борщівської гімназії Люшин Валерія під керівництвом вчителя біології Веремейчук Т.А. посіла І місце у ІІ етапі та ІІІ місце у ІІІ етапі. Результатом участі у Всеукраїнській акції „Горлиця звичайна-птах 2020 року” учениця 9 класу Борщівської гімназії Люшин Валерія за наставництвом вчителя біології Веремейчук Т.А. посіла І місце у ІІ етапі. В обласному етапі Всеукраїнської новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція» учень 9 класу Борщівської гімназії Аргута Юрій (керівник Веремейчук Т.А.), здобув І місце у ІІ етапі. На Всеукраїнській виставці-конкурсі «Український сувенір» учениця 7 класу Борщівської гімназії Люлька Анастасія під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Філіпової М.А. посіла І місце у ІІ етапі.
Екологічне виховання є значним потенціалом для соціалізації особистості, формування системи цінностей, навичок, орієнтованих на життєво-практичну діяльність. Заходи дали змогу учням відчути причетність до екологічних справ глобального масштабу на нашій планеті; вчили рости небайдужими, розумно задовольняти власні потреби, не зашкоджуючи довкіллю, розвивали бажання власноруч допомагати природі, користуватися практичними порадами по її збереженню.

Comments:
Only authorized users can leave comments.